Om oss

Välkommen till Allt i Möbel – och din möbeltapetserare Åsa Dahl! Vi finns i Varberg och erbjuder oss att klä om alla slags möbler. Här tapetserar vi fåtöljer, soffor, stolar, lampskärmar och sänggavlar.

Vi stoppar och klär om gamla och alla slags moderna möbler. I Varberg har vi sett till så att stolar, soffor, fåtöljer, schäslonger och lampor har fått nytt liv. Vi tar oss an äldre möbler som går i stil med Rokoko och Gustaviansk tidsera och har just den kunskap som behövs om vilka slags tyger som passar till dessa historiska möbelstilar.

Ta kontakt och fråga oss om allt som har med möbeltapetsering eller möbeltyger att göra. Be då också om offert för våra professionella arbeten med att klä om möbler i Varberg!

Tidigare har vi även utfört möbeltapetsering åt flera företag, restauranger och frisörsalonger och alla ställen i Varberg som behöver sköna och bekväma möbler. Vi vänder oss även till privatpersoner som önskar nytt tyg till sina möbler. Se till så att dina möbler hemma har en enhetlig och vacker stil. Med vår professionella möbeltapetsering får du ny stil eller nytt liv på dina möbler.

kläommöbler-varberg-stoppning

Du kan ta kontakt med oss online och få tygprover hemskickade.

Ta kontakt för att få tygprover på våra fina möbeltyger. Fråga om offert om du vill det så klär vi om möbler i Varberg!