Försäljning av möbeltyg

Här erbjuder vi ett stort sortiment på alla slags möbeltyger. Önskar du att klä om din fåtölj, soffa, stolar, lampskärm eller sänggavel? Be om offert på möbeltyger och redskap!

När du ska välja möbeltyg är det viktigt att välja tyger som tål slitage. Det är ju därför som vi har möbler; för att använda och kunna slita ut. En fåtölj, till exempel eller soffa och stolar behöver tåla att vi sitter många gånger på dem och nöter på sittdel och ryggdel. Därför är det bäst att välja möbeltyg som tål stort slitage. Vi kan vägleda dig när det gäller val av möbeltyg och berätta hur de håller och hur du kan behålla färg och form på tyget.

Vilka färger och mönster vill du ha?

Sedan är estetiken minst lika viktig. Det är ju inte roligt att få en möbel som blir fulare av att stoppa om och klä om dem. Tvärtom, så vill vi ju ha finare möbler med en möbeltapetsering, eller hur? Då är valet av tyg också viktigt för att vi ska gilla möblerna. Hos oss har du möjligheten att välja mellan textilier från United fabrics, Saum&Viebahn,  Berghem, ScanAprima, Ljungbergs Textil.

Ta gärna kontakt – då får du prover på olika slags möbeltyg. Sedan är det bara att välja vilket av dem som du önskar. Vi har allt från lyxigare varianter till grövre och mer praktiska möbeltyger.

Välj redskap till möbeltapetsering

När du sedan har bestämt dig för något tyg till dina möbler, är det sedan bara att skrida till verket. Har du även de redskap som du behöver? Du vet väl om att om du har rätt slags redskap, så går möbeltapetseringen lättare och snabbare? Att ha rätt slags redskap till den underlättar otroligt mycket. Se till så att du har allt hemma innan du börjar.

Då slipper du uppleva frustration eller att det blir fel. Med rätt slags tyglim, tygsax, häftpistol, nål, tång eller något att sprätta med kommer möbeltapetseringen att gå som en dans.

Be om offert, eller ta kontakt så att du kan fråga om vad du kan behöva och vad vi kan erbjuda.

Här kan du enkelt be om offert på prover till de möbeltyger som du vill ha. Vi står gärna till förfogande och svarar på alla dina frågor.